Timebestilling og priser
-eller velkommen til å ta kontakt for uforpliktende spørsmål

 
 
 
 

PRISER OG MULIGHETER FOR LIVSSTYRKEVEILEDNING

Individuell og personlig livsstyrkeveiledning


I individuell og personlig livsstyrkeveiledning møter du et lyttende menneske som er oppmerksomt tilstede for deg, der du er og for det du trenger akkurat nå.

Med fokus på deg, og din situasjon. 


For deg som sliter med følelser av stress eller tomhet, indre uro eller tap av energi. For deg som har behov for ny retning og ønsker dyp, varig endring for et mer meningsfylt liv.


Enkelttimer à 60 min *

1250,- (inkl mva)


Veiledningspakke med 6 veiledningstimer à 60 min over 3-6 måneder, inkl valgfri tilgang til digitalt livsstyrketreningskurs (verdi 2999,-) og tilgang til tekstlig oppfølging mellom timene * / **
14 999,- (inkl mva)

Fullt mulig å dele opp betalingen i mindre avdrag / betalingsplan.


Veiledning og coaching kan være til stor hjelp for deg som kjenner at du trenger noen å snakke med. Noen som kan bidra med nye perspektiver til det du opplever som en fastlåst situasjon eller relasjon i livet ditt akkurat nå, eller du føler at du helsemessig har det vanskelig,  fysisk, mentalt eller emosjonelt, og trenger noen som kan hjelpe deg å sortere og som lytter.

Har du alvorlige diagnoser eller helsetilstander, anbefaler vi alltid å oppsøke lege og/eller terapeut.


* Er du i en spesielt vanskelig økonomisk situasjon?
Jeg tilbyr et begrenset antall veiledningstimer per måned til redusert pris. Ta kontakt om det gjelder deg.
** Hvorfor er pakkepris dyrere per time enn enkelttimer?
Ved å investere i veiledningspakke setter jeg av mulighet for noe mer tid per time.
Dessuten får du meg "på lomma" gjennom de tre månedene vi jobber sammen:
Du er velkommen til å stille spørsmål, dele små og store seire, eller få mikrocoaching og små lyspunkter av inspirasjon og løftende huskelapper, underveis. Dette skjer via egen meldingstråd i WhatsApp,

der jeg er tilgjengelig i arbeidstid og ukedager.

Alle veilednings- og coachingtimer tilbys både fysisk og digitalt, avhengig av hva du selv har behov for og hva som praktisk lar seg gjennomføre:

  • Fysisk veiledning/coaching tilbys fra januar 2023 i nydelige lokaler fylt av god energi,
    ved RO Yoga og Terapi på Saltrød i Arendal. 
    Fra andre veiledningstime har du også anledning til å velge fysisk veiledning/coaching utendørs i naturen i Arendalsregionen: Veiledningssamtaler i naturen får ofte en ekstra dimensjon,
    og kan gi nye perspektiver for oss begge.
  • Digital veiledning/coaching fungerer også minst like godt: Erfaringer gjennom pandemitid har gjentatte ganger vist hvordan også digital tilstedeværelse og samtale åpner for trygghet, nærhet, ekthet og dybde. Så uansett om du bor i Arendalsområdet, eller utenfor geografisk rekkevidde: Digitale samtaler over zoom står på ingen måte tilbake for fysiske veiledningstimer, og er faktisk den formen for veiledning og coaching jeg gjør mest.


Om du har anledning til å velge, velger du det du kjenner deg mest fortrolig med og trygg på i øyeblikket:
Disse timene er din tid for deg.