VEILEDNING OG COACHING

Veiledning og coaching med GLØD er et trygt valg.


Det er et valg du tar, kanskje med ønske eller håp om endring. Og da kan du være trygg på, at du blir helhjertet tatt i mot. Av en som lytter, er til stede og som vil deg vel.


Som veileder tar jeg utgangspunkt i, at selv om du kanskje ikke opplever det slik akkurat i øyeblikket, så har du svarene du behøver i deg selv. Min oppgave er å hjelpe deg å finne dem, huske dem, se dem og anerkjenne dem.


Som coach, kan jeg også hjelpe deg videre med mine perspektiver og råd - om du ønsker det. Selv om min viktigste jobb først og fremst handler om å stille de rette spørsmålene som gjør at du selv oppdager din egen sannhet.

Det viktigste er at du selv ønsker endringen velkommen. 


Selv er innstilt på at ekte og varig endring ikke skjer over natta og at ekte endring alltid innebærer en eller annen form for forandring

 - i måte å tenke på, løse hverdagene på, og være åpen for at det kan være noe annet enn hva du først trodde. Av og til innebærer endring også at vi må gi slipp på noe, for å skape plass til det nye. For å redusere avstanden fra der du er, til dit du vil.


Først og fremst handler det likevel om å akseptere det som er, slik at det som er kan forandre seg:

Aksept, tillit, selvmedfølelse og vennlighet. Fra meg til deg.


Men først og fremst: Fra deg til deg.

HI8A7020
HI8A6945
HI8A6958

MØT KRISTINE


Kristine Norberg er veileder og coach i og med GLØD. 
Autorisert Soul Purpose Coach, Livsstyrketrener, Yoga- og mindfulnesslærer innen YogaSOMATICS. Kajakkpadler, skogselsker, formidler, hobbymusiker og mamma til to.


Kristine har et stort hjerte for å bidra til en bedre verden, blant annet ved å hjelpe andre til å finne og gjenvinne styrke, personlig vekst, flyt og glede:
Fra noe som kan kjennes ut som et nullpunkt for deg, der du kjenner du behøver hjelp for å komme deg opp igjen, eller fra noe som kjennes helt ok til å bli noe enda bedre - og du ønsker inspirasjon, perspektiver og ny giv til å komme videre.

Når du aksepterer det som er, kan det som -er- også endre seg.
Kristine har i tillegg til faglig praktisk-teoretisk utdanning som livsstyrketrener for kurs og personlig veiledning, også sin egen livserfaring å bygge sin unike veilederegenskaper på: Etter selv å ha opplevd kraftig utbrenthet, og selv funnet veien -ikke tilbake- men fram til ny kraft og energi, ny glød og glede. Nå ønsker hun at sin egen reise ikke skal ha vært forgjeves, og ønsker å gi tilbake til verden - og tilbake til deg, om du trenger det.


1-til-1 veiledning og coaching med Kristine er hjertevarme menneskemøter, som inspirerer, løfter, styrker og gir deg troa på at livet skjer -for- deg og ikke mot deg. Her er alle følelser lov, og du anerkjennes, verdsettes og blir sett for den du er.


VEILEDNING MED GLØD

FAGLIGHET


Som godkjent livsstyrketrener har jeg vært gjennom både praktisk og teoretisk utdanning, som gir meg et allsidig repertoar og rik verktøykasse i møte med din situasjon og dine utfordringer.


Veiledning og coaching skal likevel ikke erstatte terapi, om det er det du behøver.

TRYGGHET

I møte og veiledning med meg, kan du være trygg på at du møtes av et medmenneske som vil deg vel.


Som fagperson jobber jeg respektfullt i henhold til etiske retningslinjer og har taushetsplikt rundt det du velger å fortelle og dele i veiledning.*

OPPMERKSOMHET


Jeg har dyp respekt og ydmykhet for din unike reise, din unike historie og deg som menneske. Min viktigste jobb i 1-til-1 veiledning er å være fullt og helt oppmerksomt lyttende og tilstede for deg og det du har behov for å se nærmere på.


Hva trenger du?

* Taushetsplikt vs Opplysningsplikt iht helsepersonelloven.

** Fra januar 2023 tilbys livsstyrkeveiledning ved RO Yoga og Terapi på Saltrød i Arendal, mandag kl 09-16.